Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Blog
Utazgatás
Magamról
Szegedi borozós
▼
2024. dec. 16.
A legöregebb syrah/shiraz területek!
›
A Havas & Tímár chardonnay után, Vincze Béla Mészhegy 2018-as egy syrah-ja ihletett némi történelmi háttérkutatásra. Hosszú keresgélés...
2024. nov. 4.
Édes bort már nem divat fogyasztani!
›
Még augusztus közepén, a Németh Ági által szervezett Web Wine Writing Gettogether közönségtalálkozóján jártam a Rátka melletti Sauska Pinc...
2024. okt. 27.
Kárpát-medencei gyökerekkel bír a chardonnay?
›
Ehhez a cikkemhez az Egerben gazdálkodó Havas & Timár Pincészet 2023-as chardonnay-ja adta az ihletet. Nem akartam egy sablonos írás...
2024. okt. 18.
Újra otthon!
›
A tíz évvel ezelőtti furmint láz napjainkra lecsendesedett, a fajta azóta kapott hideget, meleget, arra mégis jó volt, hogy Tokaj és Somló...
2024. okt. 9.
200 napig héjon tartva!
›
Az utóbbi néhány évben kis hazánkban a natúr borok virágkorukat kezdik élni? Ez nem csak egy környezethatékony borkészítési módszer, hanem...
2024. okt. 2.
A spanyolok tudnak valamit!
›
A januári, barcelonai utamon hazafelé " itt " a reptéren megakadt a szemem egy jó ár-érték arányú, 2012-es tempranillo és gra...
2024. szept. 8.
Kóstolás a macedón gyöngyszemben
›
A Stobi után Kavadarciba a szállásunkra igyekeztünk. Többek közt ott található a Tikves giga borászata és az a Popovi pincészet , aminek...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése